POLEDNÍ MENU

 

Čtvrtek 13.12.2018

 

 

POLÉVKA

 

1

Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi + pečivo (1)

29,-

2

Frankfurtská s parkem a bramborem + pečivo (1,2,3,5,6,11)

 29,-

 

DOPORUČUJEME

 

3

150g Steak z vepřového pečeně se sazeným vejcem a pepřovou omáčkou, hranolky (1,2,3,14)

119,-

 

HLAVNÍ CHODY

 

4

150g Kuřecí játra na cibuli, jasmínová rýže  (1,2)

109,-

5

150g Smažená variace sýrů ( eidam a hermelín), vařené brambory , tatarka  (1,3,6,8)

105,-

6

150g Křupavé kuřecí stehno na medu sypané sezamem , jasmínová rýže (3,6,8,13)

109,-

7

 150g BUN CHA (vietnamská specialita-vepřové nudličky pěti vůní na grilu, salát, rýžové nudle a upravená rybí omáčka) (2,4,9,11)

115,-

8

PHO GA- Vietnamská specialita:  rýžovo-nudlová polévka s kuřecím masem a čerstvou bylinkovou zeleninou (2,4)

115,-

 

Hornoměcholupská 1/528, 102 00 Praha 10 – Hostivař

 

 

facebook.com/restaurace.holeinone

 

Alergeny : 1. celer, 2. obiloviny obsahující lepek, 3. vejce, 4. ryby, 5. vlčí bob, 6. mléko, 7. měkkýši, 8. hořčice, 9. arašídy, 10. korýši, 11. sójové boby, 12.skořápkové plody, 13. sezam, 14. oxid siřičitý

;line-height:normal'> 

 

Alergeny : 1. celer, 2. obiloviny obsahující lepek, 3. vejce, 4. ryby, 5. vlčí bob, 6. mléko, 7. měkkýši, 8. hořčice, 9. arašídy, 10. korýši, 11. sójové boby, 12.skořápkové plody, 13. sezam, 14. oxid siřičitý

 

Powered by Panavis & QC©2011 Hole in One